کوشش سنای آمریکا برای تصویب قانون افزایش رقابت فناوری با چین

به گزارش دوست بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، آنالیز لایحه دفاعی مذکور در هفته جاری شروع می گردد.

کوشش سنای آمریکا برای تصویب قانون افزایش رقابت فناوری با چین

شومر هنگام سخنرانی در مجلس سنا بیان نمود قانون مجوز دفاع ملی سالانه (NDAA) اصلاح می گردد تا قانون نوآوری و رقابت آمریکا (USICA) را نیز در برگیرد. او بعلاوه گفت: باید بحران زنجیره ذخایر را رفع کنیم و صبر کردن جایز نیست.

طبق این قانون حدود 250 میلیارد دلار برای ترویج فناوری های نویین در آمریکا صرف می گردد که دولت چین سعی دارد آنها را توسعه دهد. هوش مصنوعی، رایانش کوانتومی، تراشه رایانه ، ربات ها و باتری های لیتیوم یونی در دستگاه های هوشمند و خودروهای برقی بخشی از فناوری هایی هستند که آمریکا سعی دارد در رقابت با چین آنها را توسعه دهد.

سنا قانونUSICA را در ماه ژوئن تصویب نموده اما در مجلس نمایندگان آمریکا درباره آن رأی گیری نشده است. حامیان لایحه مذکور از آن موقع تا به امروز مشغول آنالیز راهی هستند تا آن را تصویب نمایند و به کاخ سفید بفرستند تا پس از امضای بایدن به قانون تبدیل گردد.

این در حالی است که چند روز قبل در گزارشی اشاره شد حامیان USICA تصمیم دارند آن را به قانونNDAA بیفزایند. قانون مجوز دفاع ملی یکی از قوانین مهمی است که هر ساله تصویب می گردد و طیف مختلفی از سیاست ها را در بر می گیرد.

به طور دقیق بر اساس USICA بودجه ای 190 میلیارد دلاری برای تقویت بخش تحقیقات و فناوری آمریکا اختصاص می یابد. علاوه بر آن 54 میلیارد دیگر برای ارتقای فراوری و تحقیق نیمه رساناها و تجهیزات ارتباطاتی صرف می گردد.

به نوشته نشریه ان بی سی نیوز مقامات جاسوسی آمریکا در یک ارزیابی در ماه آوریل بیان نمودند چین در لیست کشورهایی است که تهدیدی دنیای برای منافع ملی آمریکا به شمار میرود. اختلالات در زنجیره دنیای ذخایر و موارد دیگر مقامات آمریکا را نسبت به وابستگی بیش از حد این کشور به فراوری محصولات کشورهای مختلف دنیا از جمله چین بیمناک نموده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 27 آذر 1400 بروزرسانی: 27 آذر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 12231

به "کوشش سنای آمریکا برای تصویب قانون افزایش رقابت فناوری با چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوشش سنای آمریکا برای تصویب قانون افزایش رقابت فناوری با چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید