آنالیز چگونگی اجرای سند ارتقای شرایط زنان و خانواده استان یزد

به گزارش دوست بلاگ، معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست آنلاین شورای برنامه ریزی استان یزد: سند ارتقاء شرایط زنان و خانواده اهمیت فراوانی دارد و با تصویب آن در 31 استان کشور گام مهمی برای برنامه های نتیجه محور برداشته شد.

آنالیز چگونگی اجرای سند ارتقای شرایط زنان و خانواده استان یزد

معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست آنلاین شورای برنامه ریزی استان یزد: سند ارتقاء شرایط زنان و خانواده اهمیت فراوانی دارد و با تصویب آن در 31 استان کشور گام مهمی برای برنامه های نتیجه محور برداشته شد.

معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست آنلاین شورای برنامه ریزی استان یزد با معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با موضوع آنالیز و ارائه چگونگی اجرای سند ارتقاء شرایط زنان و خانواده استان ضمن تقدیر از فعالیت سازمان ها و نهادهای یزد گفت: سند ارتقاء شرایط زنان و خانواده اهمیت فراوانی دارد و با تصویب آن در 31 استان کشور گام مهمی برای برنامه های نتیجه محور برداشته شد.

وی این سند را تحولی عظیم برای نهادینه کردن عدالت جنسیتی مطرح کرد و اضافه نمود: گرچه پیشرفت های متعددی در حوزه زنان و خانواده به وجود آمد، اما فاصله ها و عقب ماندگی هایی وجود دارد که هدف، پرکردن این فاصله هاست.

معاون رییس جمهور در این نشست توضیح داد: پیشرفت های ایران در حوزه زنان و خانواده در شرایطی است که کشور در برابر بدترین هجمه های مالی و شرایط سخت کرونا قرار گرفته است.

ابتکار با اشاره به مهمترین طرح ها و برنامه های این معاونت گفت: لایحه حفظ کرامت زنان در برابر خشونت، طرح گسترش شبکه های ملی بازاریابی مجازی، امضاء موافقت نامه همکاری با ستاد مبارزه با موادمخدر، طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی، حمایت از تشکل های فعال در حوزه زنان آسیب پذیر و تشکیل خانه های امن از جمله اولویت های معاونت زنان و خانواده به شمار می آید.

وی راه اندازی مرکز شتاب دهنده تخصصی بانوان در کارخانه نوآوری استان یزد را اتفاق مهمی دانست و در این خصوص قول همکاری داد.

ابتکار با تاکید بر اهمیت موضوع انتصاب مدیران زن در نهادهای دولتی گفت: اکنون 25 درصد از مدیران دولت دوازدهم را زنان تشکیل می دهند، در حالی که ای رقم در سال 92 حدود 5 درصد بود.

معاون رییس جمهور با اشاره به اقدام دولت در توافق با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: این اقدام دولت هم منافع ملی را در برداشت و هم گامی بود که بتوانیم با حذف تحریم ها و شرایط تعامل با جهان پیش رویم که انتظار می رود با همکاری مجلس شورای اسلامی منجر به بهبود کیفیت زندگی مردم گردد.

استاندار یزد هم در این نشست با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال زنان گفت: استان با مشکل بیکاری زنان و فارغ التحصیلان دانشگاهی روبروست.

محمدعلی طالبی با بیان اینکه یکی از اولویت های استان تکیه بر اقتصاد دانش بنیان است، اضافه نمود: انتظار می رود از این طریق، زمینه اشتغال زنان و فارغ التحصیلان فراهم گردد.

وی ترسیم اطلس اشتغال استان با تاکید بر توسعه صنایع و معادن را دلیل نرخ بالای بیکاری درحوزه های مذکور دانست و اعلام کرد: در گذشته به ایجاد زیر ساخت هایی که زمینه اشتغال نیروی کارور را ایجاد می کرد، توجه و کمتر بر اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، نیروهای نخبه و زنان تمرکز می شد و از این رو امکان پاسخگویی مناسب به اشتغال این قشر وجود نداشت.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 9401

به "آنالیز چگونگی اجرای سند ارتقای شرایط زنان و خانواده استان یزد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز چگونگی اجرای سند ارتقای شرایط زنان و خانواده استان یزد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید